Knights of the Pearls

Ludmilla Lammers, Heerhugowaard

Home
Even voorstellen
Laatste nieuws
Rasinfo
Onze honden
Pups
Foto's
Training
In memoriam
Literatuur
Links
Contact
 
Vorige nesten Huidige nesten Toekomstige nesten    
         


Huidige nesten


- klik hier voor het dagboek van de dracht -
 

Rond 1 april verwachten we puppy's van onze Jip! Jips verloofde heet Spike en is een heel mooie, maar zeker ook ontzettend lieve reu met een prachtige werkaanleg. Beide ouderdieren voldoen ruimschoots aan de gezondheidseisen en aanvullende wensen die de rasvereniging aan hen stelt.

Jip is een echte Jippie, die al heel jong mooi stabiel (apporteer)werk liet zien. Een omschrijving van haar vind je op haar eigen pagina. Maar ook Spike heeft een geweldige aanleg in te brengen. Hoewel hij nog maar anderhalf jaar oud is, heeft hij al diverse SJP diploma's behaald. Bovendien doet hij het allemaal ontzettend graag!
Voor beiden geldt dat ze enthousiasme combineren aan het vermogen zich goed te kunnen concentreren en het uitstekende vermogen zelfstandig te werken aan plezier in samenwerking. Ze zijn lief, zeer sociaal vaardig en enorme knuffelkonten...
Ik verwacht uit deze combinatie dan ook ongecompliceerde, vrolijke, zekere, stabiele, knuffelgrage (zwarte) flatkoters die graag samenwerken en rust in hun koppie hebben. Hondjes die heel graag wat met hun baasje willen doen.
Dat hoeft natuurlijk niet noodzakelijk binnen jacht (training, wedstrijden of praktijk) te zijn. Je kunt tal van hondensporten met een Flatcoated beoefenen, al ligt hun grootste passie wel binnen het apporteer- en speurwerk. Actief zijn samen en uitgedaagd worden, daar hecht een Flatcoated wel aan en dat geldt zéker ook voor de pups uit deze combinatie. Samen werken maakt hun leven gewoon nóg leuker!

We bieden pupkopers dan ook graag de mogelijkheid aan om - op een centraal gelegen locatie - deel te nemen aan een leuke puppytraining met nestgenootjes. Hierin kun je samen proeven aan de pret van apporteren, zoeken en een spoortje lopen. Natuurlijk komen ook allerhande algemene pup-vragen en basiszaken als aandacht en 'hier' aan bod én is het bere gezellig ervaringen uit te wisselen met elkaar. Zo bouw je al gauw een goede band met je nieuwe maatje op.

Zie voor meer informatie over de wijze waarop ze hier opgroeien de pagina Pups of neem een kijkje in een dagboek van een eerder nest.

Op deze website en (nog meer op) facebook vind je volop foto's en informatie van Jip. Onder dit bericht tref je vanaf vandaag of morgen een aantal foto's van Spike en Jip (klik op het fotootje voor een vergroting). Ik zet de resultaten van beiden hieronder nog even kort op een rijtje, inclusief de stamboom van de geplande pups.
BELANGRIJK: Beide ouderdieren hebben dezelfde kennelnaam. Dat doet sommigen vermoeden dat ze familie zijn van elkaar. Dit is een misverstand, Jip en Spike zijn geen familie! Swallowsflight is de kennelnaam, geen familie naam. Het is de naam van de kennel waar zij gefokt zijn en zegt niets over wie hun ouders en voorouders zijn. Net zoals de pups van Jip zelf geen Swallowsflight gaan heten, maar Knights of the Pearls.

Heb je interesse in een pup uit deze combinatie? Bel of mail me dan even.

Dit fokplan is goedgekeurd door de Flatcoated Retriever Club.

.

Jip


 

Jip

Spike

 

 

Verplichte onderzoeken

 

HD-A, met maximale norbergwaarde

HD-A, met maximale norbergwaarde

PL Vrij

PL Vrij

PRA/Cat Vrij

PRA/Cat Vrij

   

Extra gezondheidsonderzoeken

 

ED Vrij

ED Vrij

Hart Vrij

 
  Gonio Vrij
   

Show

 

1e Plaats Uitmuntend Open Klasse Kampioens Clubmatch

Nederlands Jeugd Kampioen en Winner.

   

Werk

 


Div. SJP-B diploma's
Wegens omstandigheden nog niet deel genomen aan MAP's, maar zeker het niveau!
 


Al op de leeftijd van 1 jaar behaalde Spike diverse SJP-C diploma's

 

Puppy

Ouders

Grootouders

Overgrootouders

 


 0,59 % COI


 

 

Swallowsflight Sing the Blues


 

 

Dakotaspirit Into The Wild  
Rotherfield Reason to Rave

   
Dakotaspirit Isle of Sky

 


 

 Winchmore By Leaps and Bounds


 Whizzbang's Hit Or Miss

 

   Swallowsflight Starlight-Hussy


 


  Swallowsflight Glenlivet-Jara

 


 

 

Swallowsflight Waterman-Dusty
NJK JW 15  
Int. CIB
Double Shot Z Mokré Hory


 

 

 

Swallowsflight Dutch Dusty-toshja


 


 

S

Swallowsflight Nightjar-Yinti
Ned.J.Ch.

Comics Blue Moon In Acapulco
 

  

Ned.Kamp.
Swallowsflight Yippy Yayee Yinti
 Zwit.Kamp.